Over

Reeds 25 jaar brengen we met ons dynamisch bedrijf het geluid in de breedste zin van het woord en op de mooiste, helderste en meest evenwichtige manier tot bij het publiek. Op onzichtbare wijze brengen we de audio in evenwicht met haar omgeving, ‘bedienen’ we het geluid met de juiste technische tools, met als streefdoel de connectie tussen de artiesten of sprekers en hun publiek te versterken. 

Het ‘regelen’ van het geluid van performer naar publiek en vice versa op een hoogstaande en kwalitatieve manier dragen we hoog in het vaandel.

We staan garant dat zowel de performer als het publiek de audio op de helderste en meest evenwichtige manier kan beleven, of het nu gaat over een concert, theatershow, optreden of bedrijfsevent.  

Door onze ervaring en flexibiliteit vinden we voor elk budget de juiste oplossing. 

Gedurende 25 jaar hebben wij de kunst van geluidsmixen meer dan ooit in al zijn facetten kunnen ontplooiien en dat maakt nét het grote verschil.  Goede tools helpen, maar we zijn hier niet afhankelijk van. Het talent zit nu eenmaal in de vingers van de geluidsmixer… 

We hebben een groot netwerk en ruime kennis kunnen opbouwen, waardoor we steeds snel kunnen inspringen en uw productie, event, show, e.a. op een hoog kwalitatief niveau kunnen realiseren. 

Twijfel er zeker niet aan om contact met ons op te nemen indien u nog vragen heeft of bijkomende info wenst.  Wij helpen u snel en met veel plezier verder. 

Wave audio heeft zijn vaste partners voor belichting & video . Wij bieden u ook interessante pakketten aan voor Audio , video & belichting .


-Wouter Verbeek- 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x